La 10a Jornada Tarragona Impulsa oferirÓ eines per fomentar la millora contÝnua i l'adaptaciˇ als canvis

Amb el lema ôCreixem amb tuö, l'acte tindrÓ lloc aquest dijous al Teatre Tarragona i es commemoraran els 40 anys del Servei Municipal dĺOcupaciˇ
La 10a Jornada Tarragona Impulsa oferirÓ eines per fomentar la millora contÝnua i l'adaptaciˇ als canvis

 Font: Ajuntament de Tarragona

La 10a edició de la Jornada Tarragona Impulsa arriba aquest dijous 15 de desembre amb el lema “Creixem amb tu”. La cita, que tindrà lloc al Teatre Tarragona a partir de les 9.15 h, coincideix enguany amb la celebració dels 40 anys del Servei Municipal d’Ocupació (SMO) i dels 10 anys de les noves instal·lacions de l’Espai Tabacalera, on va néixer la marca Tarragona Impulsa.

“En aquestes quatre dècades, el Servei Municipal d’Ocupació ha crescut i s’ha adaptat a les diferents situacions socials i econòmiques de la ciutat, del país i del món amb la finalitat de continuar oferint a la ciutadania i al teixit empresarial una millora contínua en el seu camí professional”, ha destacat el conseller d’Ocupació i Desenvolupament econòmic de l’Ajuntament de Tarragona, Manel Castaño. “L’objectiu de la Jornada Tarragona Impulsa és continuar proporcionant eines, idees i experiències per millorar la trajectòria professional de les persones assistents”, ha manifestat Castaño, que ha afegit que, precisament, aquesta desena edició “se centrarà en la millora contínua, el creixement, la cultura de l’esforç i l’adaptació als canvis”.

La jornada s’iniciarà amb la benvinguda del conseller Manel Castaño i de la cap de gestió de l’SMO, Aurora de la Torre. Tot seguit es projectarà un vídeo commemoratiu dels 40 anys de l’SMO i després començarà la ponència titulada “El món canvia, i tu?” a càrrec de la consultora estratègica de capital humà, formadora, conferenciant internacional i escriptora, Eva Collado. En aquesta conferència es donaran eines per dissenyar el futur professional en l’era digital.

A partir de les 10.45 h serà el torn dels casos d’èxit de l’SMO, en els qual diverses persones vinculades a aquest servei municipal exposaran les seves experiències i explicaran de quina manera Tarragona Impulsa els ha acompanyat en el seu camí professional. La jornada finalitzarà amb la ponència “La comunicació és connexió” a càrrec del formador, conferenciant i bicampió espanyol d’oratòria, Nacho Téllez; i la conferència “Aprèn a crear vincles. Tot depèn de tu", de la mà de Paco Lorenzo, amant de les relacions humanes i de l’esport, creador de l’empresa Treic Events i de l’experiència Juegos Empresas.

Consulteu el programa complet de la jornada i formalitzeu la vostra inscripció gratuïta. 


Tornar