Tarragona, nominada als premis CNIS per la digitalitzaciˇ de l'administraciˇ

La plataforma tecnol˛gica IRIS de lĺAjuntament opta a guanyar pel millor model de digitalitzaciˇ i per la millor estratŔgia integral de dades
Tarragona, nominada als premis CNIS per la digitalitzaciˇ de l'administraciˇ

 Font: Ajuntament de Tarragona

El Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics (CNIS) ha nominat l’Ajuntament de Tarragona als premis 2022 que reconeixen la digitalització de l’administració i que s’entregaran demà, 14 de desembre, a Madrid. La plataforma tecnològica d’Innovació, Recursos, Informació i Sostenibilitat (IRIS), una eina de digitalització que està instal·lant l’Ajuntament, opta a guanyar la categoria de millor model de digitalització i la de millor estratègia integral de dades.  

El desplegament de la plataforma tecnològica de govern digital de ciutat està finançat amb fons europeus Next Generation i s’emmarca amb el pla estratègic Tarragona 2022. Aquesta implantació s’està efectuant davant la necessitat d’evolucionar cap a un model digital integral i integrat de gestió de la informació municipal. Amb tot, possibilita la plena implantació d’un sistema de govern digital, transparent, obert i intel·ligent, garantint els drets i deures de la ciutadania de manera eficient i àgil per assolir serveis més proactius i personalitzats.


Tornar