Sant Jordi 2022 a Tarragona

La Diada de Sant Jordi a Tarragona tÚ com a centre neurÓlgic les parades de llibres i roses a la Rambla Nova
Sant Jordi 2022 a Tarragona

Font: Ajuntament de Tarragona 

Aquest 2022, les parades estaran obertes des de les 9 h del matí fins a les 20 h del vespre i la jornada culminarà amb l'actuació castellera de les quatre colles de la ciutat, que enguany estrena format. En l'àmbit digital, a Twitter s'ha organitzat el Concurs #ElMeuSantJordiTGN i us animem a participar-hi.

Així és com es distribuiran les parades de la Rambla:

  • Entre el monument Roger de Llúria i els carrers Adrià i Sant Agustí: centres escolars, clubs esportius, agrupacions, colles castelleres i resta d’entitats amb seu al municipi de Tarragona. També professionals del sector del llibre i de la flor.
  • Entre els carrers Adrià i Sant Agustí i els carrers Unió i Sant Francesc: institucions i entitats d’àmbit nacional amb delegació a la ciutat, entitats ciutadanes sense ànim de lucre, mitjans de comunicació, partits polítics, sindicats, professionals del sector del llibre i de la flor.
  • Entre els carrers Unió i Sant Francesc i fins al monument als Despullats: espai reservat únicament a llibreters i floristes amb establiment o concessió fixa a la ciutat. 
  • Entre els Despullats i la Font del Centenari: entitats i associacions del tercer sector.

Més informació:

Sant Jordi — Ajuntament de Tarragona


Tornar